Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 200 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6+1 félszoba
Telek terület 647 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1977
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák kerti kiépített sütőgető, riasztó
Budapest,XVII.ker. Családi ház

Önálló kétgenerációs vállalkozásra is alkalmas családi ház Budapest XVII.ker. Rákoshegy frekventált részén ,közel a közlekedéshez és a központhoz kerül eladásra.
Az ingatlan családi házas övezetben található,aszfaltozott utcában.

A ház hagyományos építési technológiával épült 1938-as években téglából melyet 1977-ben jóváhagyott tervekkel kibővítettek,így alakult ki a jelenlegi állapot ,melyet azóta is folyamatosan karbantartottak. A karbantartás során kb.8 éve a tetőfedést lecserélték, a külső nyílászárókat kicserélték a ház külső hőszigetelést kapott és új külső színezést is. Ezzel egyidejűleg a belső felújítás során a földszinti fürdőszobát teljesen felújították. Itt helyezték el az új kondenzációst gázcirkót is,de a régebbi gázkazánt meghagyták mely jelenleg is működik.
A családi ház nagyon jó elosztású, két főbejárata van, így a földszinti rész és az emeleti amely egyben tetőtér is teljesen elszeparálható, annyival ,hogy ha ezt a megoldást választják, akkor az emeleten a konyhát ki kell alakítani. Ezt azért jegyzem meg, mert ha két generációs ingatlant keres,akkor erre ez lenne az egyik megoldás. Az emeleten jelenleg fürdőszoba,félszoba és egy nagy szoba van,mely erkélyes.
A földszinten két nagy szoba,étkezős konyha,kamra, közlekedők lettek kialakítva. A házhoz továbbá tartozik külön bejárattal egy szoba,előtér fürdőszoba garzon, valamint két egymásból nyíló helyiségek konyhával. Az egész épület oldalhatárosan épült U alakban. Jelenleg a térkép-másolaton a hátsó 35 nm-es rész nincs feltüntetve, ennek az elintézését kezdeményezte az eladó az illetékes Földhivatalnál. A két szárnyat egy 50 nm fedett terasz köti össze. A kertben épített sütögető van,valamint merev-falú medence .
A ház bruttó területe: 250 nm, a hasznos területe 200 nm.
Sajnos az ingatlannal kapcsolatban hagyatéki eljárás van folyamatban, ezért is kerül eladásra,ez a minden igényt kielégítő nagyon jó elosztású ingatlan.
A feltöltött alaprajzok a valóságnak megfelelőek.
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után tekinthető meg a járványhelyzetet betartva,ezzel kapcsolatosan kérem megértésüket tisztelt érdeklődők,ezért is próbálok részletesebb leírást adni.
Várom megtisztelő megkeresésüket.

Ár

Irányár 59,8 millió Ft (272,23 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd