Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 115 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 1039 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült 1994
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Fantasztikus lehetőséget kinálok most BUDAÖRS-RÓZSADOMBJÁN! 1994-ben épült 5 lakásos sorház középső lakása vált eladóvá családi ok miatt!
A netto 115 nm-es, (+ 14,5 nm garázs) nappali+3 hálószobás szép állapotú otthon akár egy nagy család számára is kiválóan alkalmas lehet, mert a nappaliból még egy szoba leválasztható igény esetén!
Nagy értéke az ingatlannak a földszinten elhelyezkedő, -automata kapuval ellátott- GARÁZS. valamint nagyon sok tárolási lehetőség a szigetelt, járható padláson, ahol egy termetes ember is könnyedén fel tud állni.
Az ingatlan használati megosztással rendelkező osztatlan közös tulajdonú, ahol minden lakónak külön fűtési rendszere, (cirko) mérőórája van. Nem utolsó szempont az alacsony rezsiköltség sem.
Minden lakáshoz tartozik egy kis -elszeparálható- előkert, valamint egy közös nagy kert, ahol a gyerekek biztonságban, keritésen belül játszhatnak.
A ház családi házas övezetben,- a XI. ker. határánál, - BUDAÖRS LEGSZEBB HELYÉN, az ún. "Rózsadombon" csendes utcában található, ahol percek alatt kiránduló helyeken találhatja magát, azonban a tömegközlekedés is csak karnyújtásnyi távolságra van. 5 percen belül a budaörsi ingyenes kis busz, míg 10 perc sétára - a fővárossal közvetlen összeköttetésben álló- 40-es busz megállója található.
Azoknak a családoknak ajánlom, akiknek fontos a főváros közelsége, de háboritatlan természeti, csendes, hegyvidéki környezetre vágynak, ahol azonban minden infrastruktúra megtalálható! (óvóda, iskola, egészségügyi központ, bevásárlócentrumok)
Akár hétvégén is megnézhetjük, ezt az ingatlant csak nálunk találja meg!

Ár

Irányár 79,9 millió Ft (654,92 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd