Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Építési mód YTONG
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2009
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
HANGULATOS OTTHON MODERN KIVITELBEN

AKADÁLYMENTESÍTETT, LIFTES HÁZ

CSENDES UTCÁRA NÉZŐ, A DUNÁTÓL PÁR PERCRE

Eladásra kínálok a III. kerületben egy Ytong téglából ráépítéssel készült, csendes, fákkal beültetett utcára néző, 65 m²-es, 2 szobát + étkezőt magába foglaló lakást egy hangulatos, tiszta udvarral rendelkez, gyönyörűen karbantartott társasházban.

HÁZ
A ház eredetileg két emeletes volt, a lakást tartalmazó 3. illetve 4. szintet 2009-2010 között építették rá hőálló gázbetontéglából. Ennek ellenére a ház mind kívülről, mind belülről megőrizte eredeti hangulatát. A belső udvar kövezett, kerékpártárolóval ellátott. A ház lifttel, illetve kerekesszékesek számára rámpával van felszerelve, így mindenki számára megközelíthetőek a lakások. A társasház 68 lakásból áll, lakói rendszeretők és takarékosak. A közösköltség erre a lakásra 14.400 forint.

LAKÁS
A 65 m²-es lakás 2 szobával, egy hatalmas étkezővel egy légterű konyhával és egy zuhanykabinos fürdőszobával + vécével rendelkezik. A fűtésről cirkó kazán gondoskodik, a hűtásről pedig klíma berendezés. E gépek gazdaságos üzemeltetését az épületszíntek anyagául használt Ytong tégla biztosítja. A legforróbb és leghidegebb napokon is alacsony rezsivel lehet így számolni.
A szobák komfortérzetét növeli, hogy csendes mellékutcára néznek, és jóminőségű nyílászárókkal vannak felszerelve.

KÖRNYEZET
A lakás a Dunához nagyon közel, a Katonavárosi Amfiteátrum szomszédságában fekszik, ami csak növeli a ház egyébként is hangulatos atmoszféráját. Szabadidő eltöltésére a Kolosy tér nyújt alternatívát, amely a közelben húzódó sétálóutcán keresztül megközelíthető. A házzal szemben található a 9-, 29-,109-, 111-es és az éjszakai 923-,924-es busz megállója. 5 perc sétára pedig a 17-,19-, 41-es és 56-os villamos megállója.

KINEK AJÁNLOM
Elsősorban fiatal pároknak, illetve idős házaspároknak, akik szeretnék kiélvezni a lakás nyújtotta nyugalmat, a sétálóutcák közelségét és a remek közlekedési adottságokat.

További kérdéseikkel várom megtisztelő megkeresésüket!

Ár

Irányár 51,5 millió Ft (792,31 E Ft +ÁFA/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Petróczi Zsolt
Telefon +36 70 613 Mutasd
Email petroczi.zsolt@ Mutasd
azonnal
költözhető