Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege vendéglátás
Belső terület 143 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Komfort összkomfort
Fűtés fan-coil
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1930
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, kertre,
XII. ker. VÁROSMAJORBAN egyedülálló lehetőség!

Akár MELEGKONYHÁS ÉTTEREMNEK is kialakítható, egyedi hangulatú, egyszintes, 143 nm-es belső területű ingatlan hosszútávra bérbeadó, 600 nm-es telken, gyönyörű zöld környezetben, a város szívében.

Az ingatlanhoz NAGY MÉRETŰ TERASZ is kapcsolódik, a 6 ajtónak köszönhetően a belső és külső tér optimálisan összeköthető.

A TELKEN BELÜL több autó számára biztosítható a PARKOLÁSI LEHETŐSÉG (külön megállapodás alapján), de az utcán is van parkolóhely, közvetlenül a telek előtt.

A belső tér három nagyobb részből áll (57 nm, 46 nm, 40 nm), melyek a funkcióknak megfelelő kialakításra várnak.
A dongaboltozatú helyiségek, a kiváló állapotú téglafalazat, a kilátás az ősfákkal árnyékolt udvarra, meghatározzák az egész ingatlan patinás hangulatát, melyet a korszerű technikai megoldásokkal ötvözve egy igazán nívós, a XXI. századi igényeket kielégítő vendéglátóhely kialakítására nyílik itt lehetőség.
Belmagasság: 2,9 m a boltív legmagasabb pontján.

Az ingatlan hasznosítható étteremnek, akár hagyományos konyhával, akár látványkonyha létesítésével, kávézónak, pékségnek, biotermékeket árusító bemutató helynek, stb.,

A városmajori környezet egyedi kikapcsolódási lehetőséget nyújt, a Városmajori Szabadtéri Színház néhány perc sétával megközelíthető.

Ár

Bérleti díj 1800 ezer Ft/hó
(12 587 Ft/hó/nm)

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Roszevák Zsuzsanna
Telefon +36 30 855 Mutasd
Email r.zsuzsa@ Mutasd
Google Map