ELADÓ BUDAÖRSI CSALÁDI HÁZAK, LAKÁSOK

Budaorsilakasokhazak.hu - Ügyfélelégedettségi nyilatkozatok

Ügyfelek elégedettségi nyilatkozata a budaorsilakasokhazak.hu honlapján!

"Kedves Andrea!

Ezúton szeretném kifejezni elégedettségemet, a munkája iránt, melyet ingatlanunk eladásával kapcsolatban tett. Tapasztalatával könnyedén megbirkózott, a mi esetünkben fellépő, családon belüli ellentétekkel. Köszönöm kitartását, türelmét és emberségét.

Ingatlanirodájukat már másnak is ajánlottam, maximálisan elégedett voltam a munkájával. További sok sikert kívánok!

2014. 08. 25.

Üdvözlettel

Szabados Melinda"

 

Kedves Magyarné Jarcsó Edit!

Ezúton szeretném megköszönni, mindenre kiterjedő segítségét lakáseladásom ügyének intézése és új otthonomba való költözés során tanúsított kedvességét. Bátran merem ajánlani Önt valamennyi ismerődömnek, mert megbízható és szeretetre méltó egyéniség, mélyen emberséges hozzáállással. Köszönöm gyors és hozzáértő ügyintézését.

Budaörs, 2014. ápr. 04.

Szeretettel, Mándi Józsefné

 

Kedves Edit!

Nagyon szépen köszönjük a pozitív hozzáállásodat,az érdekünkben kifejtett munkát, a szinte lehetetlent nem ismerő szervező készségedet. További munkádhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk. Maradj mindig ilyen kedves és mosolygós.

Üdvözlettel: Timi, József

2014.03.25.

 

Kedves Beke Kristóf!
Alapvetõen nem terveztük ingatlanközvetítõ igénybe vételét, de nagyon örülünk, hogy összehozott Veled a sors egy eladásra kínált ingatlan megtekintése során. Személyedben egy kedves, segítõkész, felkészült, határozott, dinamikus, barátságos és rugalmas ingatlanszakembert ismertünk meg, melynek következtében nemcsak lakást vásároltunk rajtad keresztül, de az eladásra kínált ingatlanunk is -hihetetlenül rövid idõ alatt - sikeresen vevõre talált hathatós segítségeddel. Nagyon szimpatikus volt, hogy az adásvételi szerzõdés megkötéséig folyamatosan, sõt szükség esetén még azt követõen is a rendelkezésünkre álltál. 
Köszönjük, és további sok sikert kívánunk a munkádhoz!

Üdvözlettel,
D. Éva
2013.09.27.

 

Kedves Beke Kristóf,
Jómagam korábban nem igazán szívleltem az ingatlankereskedõket. Nem láttam szerepüket, úgy ítélve meg, hogy nélkülük is könnyedén megoldható egy adásvétel. Mivel az értékesítendõ ingatlanhoz képest az ország másik végére küldöztem családommal, mégis „ráfanyalodtam” erre a megoldásra. Nagyon pozitív csalódás ért. A Lakáscentrum munkatársa egy hónapon belül korrekt piaci áron értékesítette az ingatlant. Végig pontosan, megbízhatóan követte a teljes adásvételi folyamatot, ezzel igazán kényelmessé és hatékonnyá tette számunkra az ügyletet. Köszönöm!
Üdvözöl,
H. Aliz 

2013.06.17

 

Kedves Tóth Zoli,
Nagyon köszönöm a lelkes, segítõkész közremûködésed a lakásom kiadásával kapcsolatban. További sok sikert a munkádhoz.
Üdvözlettel.
Ratkai Krisztina
Dátum 2013. 06. 13.

 


Kedves Gáspár Andrea,
lezárult a lakásunk adás-vétele, és szeretném megköszönni a közremûködését. A mai gazdasági helyzetben nem könnyû az ingatlanpiac sem, ezért külön köszönöm, az odafigyelését, a gyorsaságot, hisz, nem egészen egy hónap alatt sikerült korrekt vevõt találnia. Azért is köszönet, hogy -elfoglaltságomat tekintve-, nem volt szükség a személyes jelenlétemre, mégis mindent gördülékenyen tudtunk bonyolítani. 
Kérem, tolmácsolja az iroda vezetõje felé gratulációmat, hogy ilyen munkatársakkal dolgozik: kedves, udvarias, remek kapcsolat tartó, megbízható és remekül képviseli a vevõt és az eladót egyaránt.
Még egyszer köszönöm:
Üdvözlettel:
Bencsik Erika
Dátum: 2013. 06. 14.

 


Kedves Tóth Zoli,
Köszönöm szépen a korrekt és gyors ügyintézést. A jövõben mindenképp kereslek, ha kiadó lakásom lesz. További sok sikert kívánok!
Üdvözlettel, Pavo Orsi
Dátum: 06.06.2013 11:59

 


Kedves Bokor Éva!
Még egyszer szeretném megköszönni a tegnapi akciónk gyors és tisztességes lebonyolítását. Meglátszott, hogy nem csak gyakorlata van, de oda is figyel, hogy minde feladat a felek legteljesebb megelégedésére oldódjon meg. Ez tegnap is így volt. 
További örömöt kívánok munkájához és jó egészséget a mindennapokban.
Üdvözlettel: Szakács Zsuzsa
Date: Tue, 29 Sep 2009 12:01:34