5 dolog, amiért milliókat ér a teraszod

5 dolog, amiért milliókat ér a teraszod

2019-11-08 12:41:43

A felnőtt életnek számtalan előnye van: rengeteg programlehetőség, új és érdekes emberek megismerése, izgalmas munkahelyek, mozgalmas hétköznapok. Van azonban egy olyan igényünk, amit minden esetben szeretnénk kielégíteni: a szabadban, privát szférában töltött idő. Erre az igényre adott válasz a terasz és az erkély, amit az év jelentős részében szívesen kihasználunk. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan használhatóak ki a leginkább a teraszban rejlő lehetőségek, illetve, hogy miben rejlik a teraszod hatalmas értéke.


A közösség ereje

Az ember társas lény, mindenki szereti a barátaival tölteni a szabadidejét, azonban gyakran nehéz úgy megszervezni a közös programokat, hogy a tökéletes helyszínt is megtaláljuk. Ilyen esetekben előnyt élveznek a baráti kör azon tagjai, akik teraszos lakásban élnek, hiszen egy félig szabadtéri esemény tökéletes megoldás lehet a találkozóra - legyen szó akár egy sütögetésről, vagy szimpla beszélgetésről a szabad ég alatt.


Reggeli nyugalom

Mi lehet annál jobb érzés, mint a reggeli kávé elfogyasztása a teraszon? Ilyenkor elindíthatjuk a napot, miközben hallgathatjuk a természet és az emberek összefüggő moraját - ez a reggeli indulás rengeteg energiával tölthet fel a nap hátralévő részére. Ahhoz, hogy ez a rituálé az év minden reggelén adott lehessen, tökéletes megoldás egy átlátszó erkély ponyva felszerelése, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kilátást élvezhetjük a teraszunkon a téli napokon is. Éppen ezért, ha erre van lehetőségünk, többet áldozunk arra a lakásra, ami pozitív hatással van a mindennapjainkra, az életünkre.

Vitaminok, friss levegő

Az egészségünk szempontjából kiemelten fontos, hogy a szabad levegőn töltsük időnk egy részét. Ilyenkor feltöltődünk, a szervezetünk megkapja a szükséges oxigénmennyiséget, a bőrünk pedig a számára fontos vitaminokat, például napozás során. A lakás terasza tökéletes helyszín lehet a feltöltődésre, hiszen alkalmas napozásra, levegőzésre, pihenésre. Az erkéllyel rendelkező lakásod ezáltal az év minden napján alkalmas a privát feltöltődéshez.


Szabadtéri tevékenységek

Vannak olyan tevékenységek, amiket sokkal jobban szeretünk a szabad ég alatt végezni. Reggeli torna, nyáresti baráti összejövetel, kertészkedés, grillezés - mind jól hangzanak, igaz? Ezek a tevékenységek olyan hozzáadott értéket nyújthatnak a lakásban éléshez, ami miatt megéri a befektetés egy terasszal rendelkező ingatlanba.

365 nap szabadság

A nyári rituálékról nem kell lemondanunk télen sem, hiszen a terasz az év minden napján tökéletesen kihasználható. A terasz méretétől, alakjától függően rengeteg lehetőség adott a téli kihasználásához, amihez a segítségünkre van a különböző, átlátszó elemekből álló erkély ponyva. A terasz téliesítéséhez használt ponyva lehetővé teszi, hogy a terasz minden évszakban állandóan használható legyen.

A terasz a lakás egyik legjobban és legsokoldalúbban kihasználható helyisége, ezen tulajdonságai által pedig milliókkal emelheti meg annak értékét. Érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőségeket!

A cikk a Webkapu  honlapkészítés közreműködésével készült.


LAKBERENDEZÉS
új lakás berendezése
Így dobd fel az új lakásod!
Egy ingatlan vásárlást hosszadalmas kutatómunka előz meg: Mekkora legyen az új ház, melyik városban és annak melyik részén legyen? Milyenek az iskolák, a munkahelyek és a közlekedés? Legyen új építésű, vagy felújítandó? Ideális esetben ezekre azonnal tudjuk a választ és már csak a tökéletes ház megkeresése a feladatunk, komplikáltabb igénylistánál viszont jócskán elhúzódhat az álomotthon megtalálása.
felugró ablak bezárása
Hasznos információk lakáskeresőknek!

Heti egyszeri hírlevélben értesítjük aktuális lakáspiac helyzetről és alakulásáról.

Név

Email *

Kérem, adja meg nevét és e-mail címét, hogy tájékoztatni tudjuk!
Email címe megadásával hozzájárul, hogy hírleveleket kapjon.

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!